Untuk Tempahan


Sila hubungi untuk tempahan :

ZURAWITA BINTI AHMAD (ZURA)
019-4429464


Pick up point :
No.56, Jalan Bayu Indah 4
Taman Bayu Indah
08100 Sungai Lalang
Kedah

Hari Bekerja (Isnin - Jumaat) :

* Boleh amik di rumah time ptg @ malam


Hari Cuti Bekerja (Sabtu - Ahad) :

* Ambil di rumah zura. Maaf tiada urusan COD.

* jika zura ada urusan di luar boleh tunggu di mana-mana laluan yang zura akan lalu


Deposit diperlukan 50 % utk sebarang tempahan . Segala urusan dilarang secara hutang.

Payment :

Maybank - 152059966904
[ ZURAWITA BINTI AHMAD]


Cas penghantaran akan dikenakan jika di luar kawasan. Digalakkkan ambil sendiri @ buat temujanji utk ambil tempahan. PENGHANTARAN DIBUAT HANYA JIKA ZURA TIDAK SIBUK SAHAJA...


Sila email utk membuat tempahan ke cistatcomey@gmail.com atau hubungi melalui telefon.
Selain itu boleh juga melalui inbox
Facebook : Zurawita Ahmad @ page fb : Cistat Comey Bakery

Berikan maklumat :

* Nama
* No telefon
* Pick up time
* Jenis Tempahan / Jumlah tempahan / kuantiti



Memandangkan zura bekerja sila maklumkan tempahan terlebih awal sebelum mengambil tempahan anda..supaya mudah untuk zura mengatur pesanan...harap maklum.




Maklumat bayaran untuk tempahan

Maklumat bayaran untuk tempahan

21 April 2016

Tempahan Macaroon

Assalamualaikum

Syukur bila tempahan macaroon mendapat sambutan
Macam-macam respon yang diterima..
Insya-Allah..kelas macaroon akan dibuat pada sabtu 23hb nanti
Nak join??? pm zura naa






Kelas Pavlova

Assalamualaikum

Hai semua...zura bz skit menjak buat oder macaroon...
Alhamdulillah..rezki jangan ditolak...
Ahad baru ni...zura buat kelas pavlova..
pakat seronok sbb dpt belajar dan buat
ada yg balik kelas terus suami minta buat..siap belikan buah lagi..
terima kasih pada yg sudi datang belajar dari zura








13 April 2016

Harga

HARGA

Cheese Tart
 Saiz : 4.5cm

Cheese Tart dgn pelbagai filling seperti 
oren, kiwi, strawberi, blueberry dan coklat


25 pcs / RM 25.50
50 pcs / RM 50.00









Cheese Tart Hantaran
 Saiz : 4.5cm

Sekotak 35pcs / RM42.00






Baby Macaroon
(inti peanut butter)
sesuai untuk hantaran, sebarang majlis dan doorgift


53 pcs / RM 28.00






Creampuff Mini
(inti kastad)
sesuai untuk sebarang majlis


100 pcs / RM 33.00
30 pcs / RM10.00 
*bagi harga RM10.00 hanya dibuat jika byk permintaan dari berlainan customer





 


Pavlova


saiz 9 inci / RM 65.00
saiz mini (bekas) / RM12.00 










Marble Sexy
(marble paddle pop, oren, strawberi, pandan dan coffee)


sebiji saiz mini / RM 11.00
sebiji saiz 9 inci / RM 34.00











Kelas Yang Akan Datang

Assalamualaikum

Kelas yang akan datang..jika ada yg berminat nak blaja leh contact zura



Kelas Biskut

Assalamualaikum

Disebabkan ada permintaan kelas biskut, zura buat ulangan bagi kelas biskut..
teruja sgt sbb yg datang mmg betul-betul nak blaja...
semua puas hati dapat blaja dan masing-masing dah balik buat biskut
terima kasih pada yg sudi datang blaja dari zura
Jom tgk aksi mereka....

* Kelas yg akan datang pada 
16/04/2016 (kelas baby macaroon) dan pada 17/04/2016 (kelas pavlova)
jika ada yg berminat nak blaja..leh pm whatsapp zura 0194429464






29 Mac 2016

Tempahan Cheese Tart, Baby Macaroon dan Pavlova

Assalamualaikum

Sehari sebelum kelas pavlova..ada tempahan cheese tart..
kemarin dgn ari ni pon ada tempahan pavlova
mmg lama tak buat pavlova....sedap makan sejuk2 nie....
tak lupa juga baby macaroon....pasni ada lagi oder....
alhamdulillah..rezki...











28 Mac 2016

Kelas Pavlova

Assalamualaikum

Siang tadi berlangsung kelas pavlova...seramai 3 org yg dtg blaja
Alhamdulillah berlangsung dgn jayanya..
Pakat-pakat kata sedap dan dpt ilmu dtg kelas ari ni....
cream pavlova yang creamy.....dan blaja cara bakar meringue pavlova
dan cara buat cream.....yummy sgt-sgt
Terima kasih pada yg datang blaja....jgn lupa buat tau...

kelas ari ni..zura jamu mee kari.....













20 Mac 2016

Kelas Biskut

Assalamualaikum

Alhamdulillah..selesai kelas biskut siang tadi
4 orang dtg blaja dan bersemangat nak blaja cara buat biskut
mmg biskut nie antara mendapat sambutan pada musim raya
selesai kelas...masing-masing bawa balik biskut...
sampai ada yg kata sedap dan tak rugi mai blaja
dulu zura penah jamu biskut raya masa kelas marble
bila dah rasa semua pakat minta zura buat kelas
pestime zura buat kelas biskut nie......

Terima kasih pada yg sudi datang blaja....
Insya-Allah..ada rezki dan ada sambutan..zura ulang lagi kelas nie...

kelas mula awal..kali ni mak zura yg masak...sedap....!!

JENIS BISKUT :

BISKUT KELAPA
BISKUT Y
BISKUT TART MAWAR
BISKUT SNOWY OAT