Untuk Tempahan


Sila hubungi untuk tempahan :

ZURAWITA BINTI AHMAD (ZURA)
019-4429464


Pick up point :
No.56, Jalan Bayu Indah 4
Taman Bayu Indah
08100 Sungai Lalang
Kedah

Hari Bekerja (Isnin - Jumaat) :

* Boleh amik di rumah time ptg @ malam


Hari Cuti Bekerja (Sabtu - Ahad) :

* Ambil di rumah zura. Maaf tiada urusan COD.

* jika zura ada urusan di luar boleh tunggu di mana-mana laluan yang zura akan lalu


Deposit diperlukan 50 % utk sebarang tempahan . Segala urusan dilarang secara hutang.

Payment :

Maybank - 152059966904
[ ZURAWITA BINTI AHMAD]


Cas penghantaran akan dikenakan jika di luar kawasan. Digalakkkan ambil sendiri @ buat temujanji utk ambil tempahan. PENGHANTARAN DIBUAT HANYA JIKA ZURA TIDAK SIBUK SAHAJA...


Sila email utk membuat tempahan ke cistatcomey@gmail.com atau hubungi melalui telefon.
Selain itu boleh juga melalui inbox
Facebook : Zurawita Ahmad @ page fb : Cistat Comey Bakery

Berikan maklumat :

* Nama
* No telefon
* Pick up time
* Jenis Tempahan / Jumlah tempahan / kuantiti



Memandangkan zura bekerja sila maklumkan tempahan terlebih awal sebelum mengambil tempahan anda..supaya mudah untuk zura mengatur pesanan...harap maklum.




Maklumat bayaran untuk tempahan

Maklumat bayaran untuk tempahan

06 November 2016

Matcha Latte, Choco Hazelnut, Kek Laici & Kek Coklat Cheese

Assalamualaikum

Mata lom ngantuk lagi...jadi apdet blog..takmau jadi habuk..sian blog..
arini buat tempahan kek laici, kek coklat cheese dgn 
tart matcha latte dan choco hazelnut utk kali ke 2

seronok sgt bila baca komen dari cust
ilang rasa penat.....
terima kasih ada yg oder...










31 Oktober 2016

Kelas Kek Laici

Assalamualaikum

Hai semua....ada yang nak join kelas kek laici tak???
sabtu ni zura ada buat kelas.....pada yang nak join leh pm zura yaa
nak belajar ni jgn malu-malu
zura pon biasa ja....tak pandai semua
tapi zura ajar dan turunkan ilmu 



KELAS KEK LAICI
TARIKH : 5 NOVEMBER 2016 (SABTU)
JAM : 9.30 PAGI
YURAN : RM70.00 / DEPO : RM50.00 (WAJIB)
TEMPAT : TAMAN BAYU INDAH, SG. LALANG
PM WHATSAPP : 0194429464


Matcha Latte & Choco Hazelnut Tart

Assalamualaikum....

Terlebih dahulu maaf pohon dipinta....lamanya zura tak apdet..
sebenarnya mmg tak sempat
disebabkan pelbagai hal....dgn line internet tak berapa nak ok....

zura masih seperti biasa....dengan tempahan raya aritu...
dah abis raya ..bz tempahan lain pulak..tapi tidaklah byk sgt oder
Alhamdulillah...sikit atau banyaknya tempahan....rezki namanya....

Baru nie zura pi tambah ilmu lagi
Jangan tak tau...ilmu byk pi tambah..buatnya tidak
Tak mengapalah....ada masa nanti leh buat.....
zura pi blaja buat tart dgn hokkaido tart
uih..sedap tau....dan tak rugi kalau blaja nie...
hasil yang kita dapat dapat memuaskan hati pelanggan tau....
Jom tgk pic dan komen dari pelanggan

Sempat buat 2 jenis ja....lemon dgn durian hokkaido pasni
baru buka oder.....

Terima kasih pada customer yg oder kemarin
Tunggu zura apdet yg lain ya wpun dah lama....
Asalkan ada yang tak jemu nak baca












21 April 2016

Tempahan Macaroon

Assalamualaikum

Syukur bila tempahan macaroon mendapat sambutan
Macam-macam respon yang diterima..
Insya-Allah..kelas macaroon akan dibuat pada sabtu 23hb nanti
Nak join??? pm zura naa






Kelas Pavlova

Assalamualaikum

Hai semua...zura bz skit menjak buat oder macaroon...
Alhamdulillah..rezki jangan ditolak...
Ahad baru ni...zura buat kelas pavlova..
pakat seronok sbb dpt belajar dan buat
ada yg balik kelas terus suami minta buat..siap belikan buah lagi..
terima kasih pada yg sudi datang belajar dari zura








13 April 2016

Harga

HARGA

Cheese Tart
 Saiz : 4.5cm

Cheese Tart dgn pelbagai filling seperti 
oren, kiwi, strawberi, blueberry dan coklat


25 pcs / RM 25.50
50 pcs / RM 50.00









Cheese Tart Hantaran
 Saiz : 4.5cm

Sekotak 35pcs / RM42.00






Baby Macaroon
(inti peanut butter)
sesuai untuk hantaran, sebarang majlis dan doorgift


53 pcs / RM 28.00






Creampuff Mini
(inti kastad)
sesuai untuk sebarang majlis


100 pcs / RM 33.00
30 pcs / RM10.00 
*bagi harga RM10.00 hanya dibuat jika byk permintaan dari berlainan customer





 


Pavlova


saiz 9 inci / RM 65.00
saiz mini (bekas) / RM12.00 










Marble Sexy
(marble paddle pop, oren, strawberi, pandan dan coffee)


sebiji saiz mini / RM 11.00
sebiji saiz 9 inci / RM 34.00








Kek Laici


sebiji saiz 7 inci / RM 45.00
sebiji saiz 9 inci / RM 90.00







Kek Coklat Cheese


bekas panjang / RM 15.00
bekas petak sq250 / RM 6.00

bekas petak sq350 / RM 8.00

bekas petak sq450 / RM 10.00








Matcha Latte & Choco Hazelnut Tart


8pcs / RM 20.00








Kelas Yang Akan Datang

Assalamualaikum

Kelas yang akan datang..jika ada yg berminat nak blaja leh contact zura



Kelas Biskut

Assalamualaikum

Disebabkan ada permintaan kelas biskut, zura buat ulangan bagi kelas biskut..
teruja sgt sbb yg datang mmg betul-betul nak blaja...
semua puas hati dapat blaja dan masing-masing dah balik buat biskut
terima kasih pada yg sudi datang blaja dari zura
Jom tgk aksi mereka....

* Kelas yg akan datang pada 
16/04/2016 (kelas baby macaroon) dan pada 17/04/2016 (kelas pavlova)
jika ada yg berminat nak blaja..leh pm whatsapp zura 0194429464






29 Mac 2016

Tempahan Cheese Tart, Baby Macaroon dan Pavlova

Assalamualaikum

Sehari sebelum kelas pavlova..ada tempahan cheese tart..
kemarin dgn ari ni pon ada tempahan pavlova
mmg lama tak buat pavlova....sedap makan sejuk2 nie....
tak lupa juga baby macaroon....pasni ada lagi oder....
alhamdulillah..rezki...